Häikäisevää tyyliä aurinkolaseillamme

Aurinkolasiemme kattavasta valikoimasta löydät huippumerkkien parhaat tuotteet, joilla nautit auringosta turvallisesti - ja tyylillä. Meiltä saat myös lasten ja vauvojen herkkien silmien suojaamiseen soveltuvat aurikolasit.

Hyville aurinkolaseille löytyy käyttöä ympäri vuoden - myös maamme arktisissa olosuhteissa. Huippumerkkiemme valikoimasta löydät tyylikkäät aurinkolasit, jotka suojaavat silmiäsi liialta valolta, UV-säteilyltä, häikäistymiseltä, tuulelta ja roskilta. Meiltä saat aurinkolasit joka käyttötarkoitukseen: kesäisille terassikäynneille, rannalle ja kaupunkiin, veneilyyn, urheiluun, autoiluun ja keväisille hangille.


Ray Ban aurinkolasi - Näköpalvelu

Ray-Baneista on vuosikymmenten kuluessa muodostunut monelle aurikolasien synonyymi, eikä syyttä: ajaton klassikko ei mene koskaan pois muodista. Tunnetuimpia vuonna 1937 perustetun valmistajan malleista ovat uniikki pilottilasimalli Aviator ja ikoninen Wayfarer.


Maui Jim aurinkolasit - Näköpalvelu

Maui Jimin vallankumouksellinen PolarizedPlus 2-teknologia syntyi Havaijin kirkkaan auringon alla. Maui Jimin linssien läpi kirkkaat, rikkaat värit näkyvät täysin uudella tavalla. Kokonaisuuden kruunaa tyyliä ja käyttömukavuutta yhdistävä kehyssuunnittelu.


Police

Policen aurinkolasit tuovat lookkiisi tuulahduksen aitoa amerikkalaista katutyyliä suurkaupunkien urbaanista ympäristöstä. Policen mallistosta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja aina isoista ja näyttävistä kehyksistä perinteisempiin malleihin.


Oakley

Oakley on mm. urheilijoiden, vapaa-ajan liikkujien, laskettelijoiden ja perhokalastajien kestosuosikki, jonka mallistossa tiede ja taide kohtaavat. Merkin suosio perustuu huippuunsa vietyyn tekniseen osaamiseen ja suorituskykyyn. Tämän työn tuloksena syntyvät yhdet maailman edistyksellisimmistä auriko- ja laskettelulaseista.


Ralph Lauren

Ralph Laurenin huippusuunnittelijat ovat luoneet premium-aurinkolasien malliston, joka henkii brändille ominaista linjakasta muotoilua.