Hoya logoKäsin hiotut Hoya-linssit - parasta silmillesi

Nykyaikaiset linssit tarjoavat paljon muutakin kuin vain lähinäön, kaukonäön tai hajataiton korjausta. Hiomme kaikki silmälasilinssimme ja vahvuuksilla varustetut aurikolasilinssimme käsin japanilaisen Hoyan tuotteista. Toimitamme sinulle linssit vuorokaudessa, monitehot viikossa!

Hoya on ollut näkövirheitä korjaavien linssien edelläkävijä jo 75 vuotta: yrityksen perustivat japanilaisveljekset Shoichi ja Shigeru Yamanaka vuonna 1941. Alusta asti Hoya on kulkenut tuotekehityksen kärjessä. Tämän tuloksena sen linssit ovat markkinoiden kevyimpiä, ohuimpia ja kestävimpiä. Hoya on tunnettu myös editystyksellisistä heijastamattomista linsseistään. Vuodesta toiseen puolueettomat testaajat ovat valinneet japanilaisvalmistajan linssit kiistatta maailman parhaiksi.

Hoyan valmistamilla pinnoitteilla voidaan tehostaa linssien kirkkautta ja näkömukavuutta, suojata silmiä tai antaa linsseille tyylikkäämpi ulkonäkö. Haitpa sitten tyylikästä ilmettä, helppoutta linssien hoitoon tai suojaa häikäisyltä, käsin hiottu Hoya paras valinta silmillesi.

Oikeat linssit oikeaan käyttötarkoitukseen

Hoyan valikoimasta voit valita joko yhden heijastamattoman pinnoitteen tai yhdistellä useita erilaisia pinnoitteita. Optikkomme auttaa sinua löytämään käyttötarvettasi parhaiten vastaavan vaihtoehdon. Valintasi tueksi voit käydä myös tutustumassa Hoyan erilaisiin linssipinnotteisiin valmistajan verkkosivuilla:

  • Heijastamattomat pinnoitteet: Minimoivat heijastuksen sekä tarjoavat suojaa naarmuilta, vedeltä, lialta ja pölyltä. Suojaavat lisäksi silmiäsi UV-säteilyn ja sinisen valon haitoilta
  • Tummuvat linssit: Reagoivat automaattisesti valon määrään. Linssit toimivat ulkona aurinkolaseina ja sisällä tavallisten silmälasien tavoin
  • Värilliset linssit: Suojaavat silmiäsi auringolta ja tarjoavat tyylikkään ulkonäön