Silmäniloa vuodesta 1990

Näköpalvelu on täyden palvelun optikkoliike Mikkelin keskustassa. Liikkeemme on palvellut Otonkulman historiallisessa kiinteistössä torin laidalla jo 30 vuotta. Alusta asti toimintamme kulmakivenä on ollut tarjota ensiluokkaista palvelua ja parhaita laatumerkkejä. Vuonna 2020 avasimme liikkeen myös mäntyharjulle.

Olemme perinteinen, palveleva kivijalkakauppa ja aito käsityöläisliike. Optikkomme hiovat kaikki silmälasilinssimme paikan päällä, ja käytämme vain markkinoiden parhaita linssejä. Näin voimme taata sinulle paitsi laadukkaimman, myös yksilöllisimmän lopputuloksen. Linssien hionnan lisäksi teemme sekä muovi- että metallikehysten korjauksia ja osien vaihtoja.

Laaja kehysvalikoimamme koostuu maailman parhaista laatumerkeistä, joista löydämme sinulle takuulla persoonallisen ja näköisesi vaihtoehdon. Kehysten tulee paitsi näyttää, myös tuntua hyvältä. Tämä tarkoittaa hyvin istuvia kehyksiä. Kehysasiantuntijamme auttaa sinua oikein istuvan kehysmallin valinnassa. Kun sopiva malli on löytynyt, teemme kehysten istuvuuden lopullisen hienosäädön.

Me Näköpalvelulla tarjoamme sinulle aina näkösi arvoista palvelua - kaipasitpa sitten tyylin muutosta uusilla kehyksillä, aurinkolaseja, näontarkastusta, aikaa silmälääkärille, apua rikkoutuneiden lasien korjaamiseen tai vaikka pullollista piilolinssinestettä, silmiä kosteuttavia tippoja tai välineitä linssien puhdistukseen. Oli asiasi iso tai pieni, asiakkaanamme olet meille aina etusijalla. Meille on tärkeintä, että poistut liikkeestämme hymyssä suin - ja kirkkain silmin!