Piilolinssien parhaat

Hyvät piilolinssit tunnistat siitä, että unohdat niiden olemassaolon laitettuasi ne silmiisi. Näköpalvelulta saat juuri sinun silmillesi parhaiten sopivat laatupiilolinssit kaikkiin tarpeisiin.

Piilolinssien avulla voidaan korjata lähes kaikki taittovirheet, ikään katsomatta: niistä löytyy vaihtoehtoja niin kauko- ja lähinäön kuin hajataiton korjaamiseen. Näköpalvelun valikoimasta löydät markkinoiden parhaiden valmistajien kertakäyttölinssit, lyhyen- ja pidemmän vaihtovälin linssit sekä ympärivuorokautiseen käyttöön soveltuvat linssit. Edustamamme piilolinssimerkit ovat Cooper Vision, Alcon sekä Johnson & Johnson. Meiltä saat luonnollisesti myös laadukkaat piilolinssinesteet ja muut lisätarvikkeet.

Piilolinssien käytön aloittaminen edellyttää optikon suorittamaa tutkimusta sekä käyttöön opastusta. Niiden luovuttaminen asiakkaalle edellyttää piilolinssireseptiä. Optikkomme voi määrätä sinulle piilolinssireseptin tutkittuaan silmäsi ja opastettuaan sinua niiden turvalliseen käyttöön. Aloitettuasi piilolinssien käytön sinun on erittäin suositeltavaa käydä säännöllisesti piilolinssikontrollissa. Näin optikkomme varmistaa, että piilolinssien käyttäminen päivittäin - tai harvemmin on silmillesi turvallista.

Ota yhteyttä